Beschrijving

Op een zeer geliefde locatie in Voerendaal ligt deze vrijstaande, geschakelde semi-bungalow. 
Deze woning verdient het om een modernisatie te ondergaan met de mogelijkheid tot eigentijds wonen en inbreng van eigen smaak.

* top-locatie in Voerendaal;
* type semi-bungalow, met alle faciliteiten op de begane grond;
* mooie architectuur; speels ingedeelde woning, met grote raampartij aan de voorzijde;
* vide met mogelijkheid tot kantoor of extra slaapkamer;
* veel tuincontact vanuit de woonkamer, maar ook vanuit alle 3 de slaapkamers;

Voerendaal ligt centraal, op korte afstand van Heerlen en 20 autominuten van Maastricht. Voerendaal heeft een compleet aanbod van voorzieningen zoals een modern winkelcentrum en openbaar vervoer, de A79 en A76 zijn op Voerendaal aangesloten en dienen als optimale uitvalswegen richting Aken en Eindhoven. Voerendaal kent een rijk verenigingsleven en genieten van de natuur in de directe omgeving is vanzelfsprekend (o.a. Kunderberg en Terworm)..

Indeling

De entree biedt toegang tot de hal met een tegelvloer, meterkast en de toiletruimte. 
Het voorste deel van de woning heeft een ruime woonkamer (9.60 x 4.52 m). De ruime, lichte woonkamer is deels voorzien van een tegelvloer, een grote raampartij aan de voorzijde en een schuifpui naar de tuin. Twee treden omlaag leiden naar het voorste deel van de woonkamer. Een trap leidt naar de vide. Het schuine plafond en de vide geven het geheel een speels karakter. 
Vanuit de woonkamer is de open keuken bereikbaar met tegelvloer. De keuken heeft een hoekopstelling en eenvoudige apparatuur. In het dak is een lichtkoepel verwerkt. 

De slaapvleugel zit in het achterste deel van de woning. Hier zijn drie slaapkamers, respectievelijk ca. 14, 8 en 6 m². De badkamer is eenvoudig en voorzien van douche en wastafel. 
vanuit de hal is de garage | berging te bereiken. In deze ruimte zijn tevens de witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping

Vanuit de woonkamer is de vide bereikbaar, deze is ca. 21 m² groot en heeft een grote raampartij aan de voorzijde van de woning. Hier is tevens een kast te vinden met daarin de CV-ketel. Deze ketel is gehuurd. 

Deze vide zou eventueel ook kunnen dienen als extra slaapkamer.

Tuin

De patiotuin is bereikbaar via de schuifpui aan de woonkamer. Maar ook alle slaapkamers hebben een schuifpui naar de tuin. 
Tevens heeft de woning aan de voorzijde een tuin. Voor de garage is een oprit voor 1 auto.

Bijzonderheden

* type semi-bungalow: slaapkamers en badkamer op de begane grond;
* vide in de woonkamer met meerdere mogelijkheden;
* garage/berging van binnenuit bereikbaar.

Kenmerken