Rogier en Diana

Het is al meer dan 10 jaar geleden dat Rogier Leenaers besloot dat het tijd werd om zijn vleugels uit te slaan. Na vele jaren in dienstverband te hebben gewerkt voor collega-makelaars, besloot hij om zelfstandig verder te gaan. Rogier Leenaers Makelaardij was een feit en dat voelde vanaf het begin heel goed. De drijfveer om ooit voor zichzelf te beginnen zat voornamelijk in de behoefte om klanten persoonlijk te kunnen begeleiden bij de aan- of verkoop van hun droomhuis.

Sinds begin 2018 is ook Diana gestart als makelaar bij Rogier Leenaers Makelaardij.
Voordat zij in de makelaardij terecht kwam is zij jarenlang werkzaam geweest in de media.
Inmiddels mag ze zichzelf register taxateur noemen en is ze per 1 januari 2020 partner bij het kantoor. Dat heeft er ook toe geresulteerd dat de naam van het kantoor in 2021 is gewijzigd in bij Diana en Rogier makelaardij.

Het succes van Rogier en Diana zit in de combinatie van veel kennis en ervaring in de makelaardij in combinatie met de expertise in de media. Bij de verkoop van een woning is het bereiken van de juiste doelgroep immers extreem belangrijk. De actieve en innovatieve inzet van social media speelt hierin een niet meer weg te denken rol.


Rogier en Diana werken samen en dat betekent voor u dat de lijnen kort zijn en u als klant centraal staat. “Persoonlijke aandacht is onze grootste kracht”. Ook na 17.00 uur en in het weekend.


Snel handelen, deskundig en betrouwbaar daar staat Bij Diana en Rogier Makelaardij voor. Dat in combinatie met de liefde voor het vak en hun persoonlijke begeleiding van A tot Z maakt dat het aankopen of verkopen van uw huis bij Rogier Leenaers Makelaardij in goede handen is. “Met onze expertise, ruime ervaring en kennis van de lokale (Heerlen/Parkstad) als de regionale (Heuvelland/Maastricht) markt kunnen wij onze klanten optimaal begeleiden.”. Om ook de markt in Maastricht en omgeving goed te kunnen bedienen is er ook een nevenvestiging in Maastricht (Amby).

Wij zijn een klein team: Rogier en Diana. Hierdoor is een persoonlijke aanpak gegarandeerd. We zijn al jarenlang actief in de regio en hebben plezier in ons vak. Vol enthousiasme en passie en met veel kennis van de huizenmarkt begeleiden we u bij het verkoopproces. Persoonlijke aandacht, korte lijnen en een goede communicatie staan hierbij centraal.