Huis verkopen

Een huis verkopen doet u niet iedere dag. Niet ieder huis is hetzelfde en niet iedere verkoop is hetzelfde. Bij dat proces begeleiden wij u graag. Belangrijk hierbij is dat u erop kunt vertrouwen dat dit traject goed en gebeurt en dat u van iedere stap op de hoogte wordt gehouden. 

Wij doorlopen dat traject graag zorgvuldig met u, dat is immers ons vak. Iets wat wij met veel passie en plezier doen. Wij begeleiden u van A tot Z bij de verkoop van uw huis, zodat u uiteindelijk met een goed gevoel de deur van uw oude woning kunt sluiten.

Het begint allemaal bij een eerste kennismaking en een waardebepaling. Tijdens deze afspraak komen we geheel vrijblijvend bij u langs. Hierbij maken we een ronde door de woning om een goed beeld te krijgen van de woning. Tevens bespreken we het traject en horen we graag wat uw wensen en verwachtingen zijn. Ook de verkoopstrategie en eventuele adviezen voor een betere verkoop van de woning komen aan bod.

Daarna doen wij een uitgebreid onderzoek en bepalen we een reële waarde van de woning. Daarnaast maken we een persoonlijk verkoopplan voor de woning. Hierin vindt u de verkoopstrategie terug voor de beste verkoop van de woning, de sterke punten van het huis en de doelgroep.