Huis taxeren

Een taxatie heeft een officiële status. Hierbij gaat het om een taxatierapport gemaakt door een onafhankelijke taxateur. 

Een taxatierapport wordt gevraagd door geldverstrekkers voor de financiering van een woning, maar wordt ook gevraagd bij de aanvraag van Nationale Hypotheek Garantie. Daarnaast kan het wenselijk zijn bij de aankoop- of verkoopbeslissing. Ook bij het oversluiten van een hypotheek of in verband met een scheiding of het ophogen van de hypotheek bij een verbouwing kan een taxatie worden gevraagd.

Voordat we een taxatierapport maken, bezoeken we het huis en bekijken we alle relevante juridische, bouwkundige en technische aspecten. Op basis van deze informatie, in combinatie met onze marktkennis en een onderzoek naar relevante referentie-objecten, bepalen we de waarde van de woning.

Diana is als register taxateur gevcertificeerd bij Stichting Vsstgoedcert, geregistreerd bij NRVT en aangesloten bij validatie-instituut NWWI.

Taxatie aanvragen?

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Taxatie nodig?

Diana is als register taxateur gecertificeerd bij het NRVT en we zijn aangesloten bij het validatie-instituut NWWI.

Neem contact op

Bel ons

WhatsApp ons

Taxatie nodig?